Even voorstellen

Welkom op mijn website. Mijn naam is Fred van Eck en ik ben uw trainer tijdens de cursus WordPress.

Leer WordPress in kleine groepjes.

Al sinds 1986 geef ik trainingen op allerlei vlakken. WordPress is er daar één van. Elke cursus weer is het voor mij een leuke uitdaging om kennis over te dragen aan mijn cursisten. Dat is leuk, lekker interactief, en als ze dan na afloop vol trots het resultaat van hun werk laten zien weet ik dat ik in elk geval mijn doel weer gehaald heb. Moeilijke materie kan ik in duidelijke taal aan u uitleggen.

Naast WordPress geef ik trainingen in LinkedIn, fotografie en videomontage. Daarover leest u alles op mijn andere website. Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten op één van de trainingen!

Fred van Eck
Nonlineair Trainingen | Eckkies.NL
Niets gaat vanzelf...

Blijven oefenen!

Fred van Eck successfully completed the Block editor training course!

"Kennis van het gereedschap stimuleert de creativiteit."

Niets gaat vanzelf. Maar door veel te oefenen, trainingen te volgen, lezen over het onderwerp en bijvoorbeeld gebruiken van Youtube komt u ver. Heel ver.

Een aantal jaren geleden had ik weleens van WordPress genoemd maar bouwde ik websites met Frontpage en later met software van Magix. Dat was toen best nog wel abacadabra. Maar veel dingen zijn zoveel eenvoudiger en beter geworden dat ik nu durf te stellen dat iedereen een website kan bouwen. Misschien niet meteen de mooiste, maar het kan wel.

Wat ik vaak hoor is dat we het te druk hebben. Goed teken natuurlijk, maar voor sommige dingen moet er wel tijd ingeruimd worden. Zeker als u verder wilt. Een website bouwen is een creatief proces en zo ontzettend leuk om te doen. Persoonlijk kan ik er 100% ‘mijn ei’ in kwijt en met dat enthousiasme wil ik dat ook overdragen aan mijn cursisten. Soms ga ik te lang door als ik iets niet direct vinden kan. Maar als ik het dan gevonden heb, op welke manier dan ook, dan geeft dat een goed gevoel.

Iedereen kan een website bouwen, maar het is maar net hoeveel plezier u erin legt. En ik wil u er heel graag bij helpen!

Leren is leuk!

U bent nooit te oud om te leren. En als u iets leuk gaat vinden is alles mogelijk. Google en Youtube bieden ook veel antwoorden.

Vraag om hulp

Als iets niet lukt vraag dan om hulp. Ondanks dat ik zelf cursussen geef, vraag ik af en toe ook hulp als ik ergens niet uitkom. Van vragen word je slim.

Komt u er niet uit?

Mocht u ergens echt niet uitkomen, dan kunt u altijd een supportverzoek doen. Dan kunnen we samen kijken of ik iets voor u betekenen kan.