Prijzen & FAQ

Voor uw gemak even alle prijzen op een rijtje. Speciale wens of verzoek? Dan ontvangt u altijd vooraf een vrijblijvende offerte.

Schrijf vandaag nog in en bespaar op het onderhoud van uw eigen website!

Groepsles & privéles WordPress

De cursussen in WordPress worden gegeven in Alkmaar, Den Helder, Hoorn, Uitgeest en Haarlem. Maar ook is het mogelijk om een privéles te boeken. Voordeel is dat dit bij u aan huis kan of bij u op het bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden. Cursus WordPress Alkmaar is een onderdeel van Nonlineair Trainingen. Meer informatie over het totale cursusaanbod kunt u nalezen via mijn andere website Eckkies.NL

Groepsles WordPress

€289

/pp incl. BTW
Privéles WordPress

€329

/pp incl. BTW
Privéles bedrijven & organisaties

€329

/pp excl. BTW
Toch nog vragen?

FAQ's

Ik heb voor uw gemak de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Kijk dan ook even op mijn andere website.

Nee, u werkt tijdens de cursus WordPress in een lesomgeving die ik hiervoor ingericht heb. Dit om te voorkomen dat er een fout gemaakt wordt en u uw bestaande website offline haalt. U kan het geleerde na afloop thuis toepassen.

Doorgaans mag u na de cursus nog een week gebruik maken van mijn oefenomgeving. Maar mocht u door omstandigheden daar niet aan toe gekomen zijn, dan overleggen we  even over een verlenging.

In principe niet. Ik leg alles van start tot finish aan u uit zodat u precies weet wat er mogelijk is en hoe een website bouwen in elkaar steekt. Aan het einde van de dag heeft u voldoende handgrepen om zelfstandig verder te kunnen bouwen. U dient wel enige basiskennis te hebben van Windows als mapjes aanmaken, afbeeldingen opslaan etc.

U kunt deelnemen aan de cursus als u beschikt over een Windows of Apple computer. Zorg wel dat u vooraf alle updates al geïnstalleerd heeft. Ik verwacht dat u een computer meebrengt die goed werkt en aangesloten kan worden of het Wi-Fi netwerk. Uiteraard help ik u hierbij als het niet lukt maar ik kan geen ‘problemen’ op uw computer oplossen. De cursus kan niet gevolgd worden op een tablet of iPad. In de praktijk blijkt dat het beter werkt als u een computermuis gebruikt.

Zelf geen laptop? U kan er bij mij eentje huren voor de cursusdag voor €75,- (vooraf doorgeven a.u.b.)

Uiteraard! Daar reken ik zelfs op. U leert ook van de vragen van de andere deelnemers. Ik werk een programma af, maar er is volop ruimte voor uw eigen vragen. Als u vraag erg specifiek is kunt u hem ook na afloop nog stellen. Kosteloos.

Jazeker! Want reken er maar op dat ik u dingen ga vertellen waar u geen rekening mee gehouden hebt met het bouwen van uw website! Regelmatig heb ik cursisten over de vloer die al eens eerder met WordPress gewerkt hebben, en toch aangeven dat ze nog veel opgestoken hebben. Vaak weten ze dan wel hoe ze een tekst moeten plaatsen met een foto erbij, maar dat is nog geen 10% van de hele cursus. We gaan ook echt inhoudelijk aan de slag.

We staan aan het begin van de cursus ook stil bij de basisinstellingen en laat ik zien waar het e.e.a. verstopt zit. Dat zijn gewoon handige weetjes. Natuurlijk geef ik doorlopend tips. Uiteindelijk is alles ook online terug te vinden maar in de praktijk blijkt toch dat het eenvoudiger en duidelijker is als iets voorgedaan wordt met een stukje uitleg. En dat is wat u krijgt bij het volgen van mijn cursus. En na afloop geef ik kosteloos ondersteuning op vragen waar u nog eventueel mee rondloopt

Omdat ik voor iedereen persoonlijke aandacht heb, de stof goed aan u over kan brengen, de cursus is betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Mijn cursuslocaties zitten in Den Helder, Alkmaar, Haarlem, Hoorn en Uitgeest. Op verzoek ook in een omgeving bij u in de buurt als u zelf een groepje met deelnemers heeft samengesteld. Regelmatig word ik bij bedrijven gevraagd om ter plekke de WordPress cursus te geven en zo Marketeers op weg te helpen. Een andere optie is het volgen van een privéles voor een of twee personen. Neem anders even een kijkje bij de reviews.